Ultima ora
Publicat: marți, 18 februarie 2014

Micii românești vor continua să fie gătiți după rețeta tradițională

Mititeii românești vor putea fi gătiți folosind rețeta tradițională care include bicarbonatul de sodiu. Anunţul a foct făcut marţi de reprezentanții Asociației Române de Carne.

Potrivit acestora, Bruxelles-ul a admis că ingredientele tradiţionale sunt cele mai bune, scrie newsle.com.

Urmeaă ca folosirea aditivului să fie votată joi de Comitetul pentru siguranță alimentată al UE, apoi va fi supusă votului Parlamentului European.

Astfel, românii pot prepara în continuare micii după rețeta tradițională, însă nu au voie să îi exporte până ce parlamentarii europeni își vor fi exprimat votul.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>