Ultima ora
Publicat: miercuri, 18 decembrie 2013

Mircea Geoană: PSD şi PNL trebuie să candideze separat la europarlamentare

PSD și PNL trebuie să candideze separat la alegerile europarlamentare pentru ca fiecare să-și poată măsura astfel puterile în fața electoratului, a declarat, miercuri, senatorul PSD Mircea Geoană.

„Este obligatoriu ca fiecare forţă politică din România să-şi măsoare puterile în faţa electoratului la alegerile europene, să vedem dacă PSD într-adevăr face scorul pe care îl avem în soandaje, dacă liberalii, pe picioare proprii, pot să facă un scor decent, dacă ceilalţi din opoziţia de azi vor avea sau nu vor avea aprecierea electoratului român”, a spus Geoană.

Vorbind din punct de vedere ideologic, Geoană consideră că PSD nu poate merge la Parlamentul European cu un ”sac amestecat de social-democrați și de liberali”.

„Deci răspunsul este, din punctul meu de vedere, «Nu». E momentul adevărului. Fiecare să demonstreze cât de mult ştie şi poate să atragă voturi din partea cetăţenilor”, a spus Geoană.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>