Ultima ora
Publicat: luni, 20 ianuarie 2014

Ne tâmpim pe zi ce trece: Semipreparatele, soluţia ministrului Câmpeanu pentru pensionari

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a găsit soluţia potrivtă pentru a contracara efectele egalizării vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi şi anume semipreparatele. Acestea, spune Câmpeanu, le vor ajuta pe gospodine să nu mai petreacă mult timp la cratiţă şi să se relaxeze alături de familie.

În plus, ministrul Muncii Mariana Câmpeanu spune că se caută o soluţie ideală şi pentru mărirea alocaţiilor pentru copii.

„Trebuie să le ajutăm pe femei, să aibă condiţii pentru creşterea copilului. Să le ajutăm cu semipreparate, să nu mai stea să cureţe cartofi”, spune Mariana Câmpeanu.

Şi în timp ce copilul este hrănit cu semipreparate, Ministerul va încerca să rezolve şi problema alocaţiilor pentru copii.

„Vrem sa facem studii importante in România, ce înseamnă un standard minim de obligaţii pe care trebuie sa le ai faţă de copii şi un standard de cost, aceleaşi lucruri trebuie calculate şi făcute publice”, a mai spus Câmpeanu.

Şi problema persoanelor cu handicap va fi rezolvată, dar prin intermediul japonezilor. Căci fără ei nu avem timp şi nici bani să ne ocupăm de această problemă.

„Avem un grant în Japonia si putem si noi sa lucram mai lejer, pentru ca niciodata nu sunt bani suficienţi să se lucreze la criteriile de încadrare grad handicap”, a mai spus ministrul Câmpeanu.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>