Ultima ora
Publicat: duminică, 26 ianuarie 2014

Ninsorile amână dezbaterile despre noua Constituție

Ninsorile și viscolul de la acest sfârșit de săptămână i-au determinat pe membri Comisiei pentru revizuirea Constituției să-și amâne întâlnirea programată pentru luni. Mai mult, din cauza vremii nefavorabile, s-a hotărât ca următoarea ședință să aibă loc abia lunea viitoare, pe 3 februarie.

Senatorul PSD Ion Chelaru a declarat duminică pentru Mediafax că şedinţa Comisiei de revizuire a Constituţiei programată pentru luni a fost amânată pentru data de 3 februarie. „Estimăm că forma amendată a proiectului de revizuire a Constituţiei o vom finaliza în câteva zile, începând cu data de 3 februarie, pentru ca apoi să o înaintăm Curţii Constituţionale şi Comisiei de la Veneţia”, a mai precizat Chelaru.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>