Ultima ora
Publicat: miercuri, 30 august 2017

Noul Duster de la DACIA – FOTO și VIDEO

Dacia va prezenta noul Duster, în premieră mondială, pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, informează compania printr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

„Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt”, se precizează în comunicat.

Potrivit reprezentanților companiei, noul Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani. Modelul reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său și vine cu o nouă nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Noul Duster nu se mulțumește să reinterpreteze codurile estetice ale predecesorului său. Liniile inspirate ale designului exterior evocă robustețe și siguranță, trăsături specifice unui adevărat SUV, pregătit să abordeze cele mai dificile trasee offroad. Caracterul afirmat al modelului este accentuat de noua nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Partea frontală se remarcă prin:

 • Calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample care accentuează lățimea percepută a vehiculului.
 • O nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei
  segmente,
 • Capota reliefată care degajă o puternică impresie de robustețe,
 • Scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale. Dincolo de rolul practic, acest element de protecție, de culoare crom satinat, subliniază estetica de off-roader veritabil.

Din profil, Noul Duster prezintă:

 • Flancuri pronunțate care consolidează impresia de robustețe,
 • Un parbriz poziționat cu 100 mm. mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior,
 • Bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului.
 • Jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate.
 • Ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale.

Partea din spate se remarcă prin:

 • Bosajele generoase din partea superioară a aripilor spate, blocurile optice amplasate în extremitățile caroseriei, încadrând un hayon marcat de linii orizontale.
  Ansamblul accentuează impresia de stabilitate a vehiculului.
 • Semnătura luminoasă Dacia – cu 4 carouri de culoare roșie – adaptată noului model,
 • Scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație.

Noul Duster oferă un confort sporit, beneficiind de un interior complet nou, cu materiale de calitate. La toate acestea se adaugă o serie de echipamente noi, care vor putea fi descoperite în detaliu începând din 12 septembrie.

Noul Duster va fi prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt în cadrul conferinței de presă care va fi organizată la standul Dacia începând de la ora 11:10 și care va fi susținută de Jean-Christophe Kugler, director de Operațiuni al Regiunii Europa, Groupe Renault.

Sursa: dacia.roAGERPRES

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>