Ultima ora
Publicat: luni, 27 ianuarie 2014

Nume în ascensiune: Mădălina Manolache

      Nimic nu e întîmplător: Mădălina Manolache este din Buzău, ca și idolul său, Mihaela Runceanu, căreia-i cîntă impecabil cîteva melodii (”De-ar fi să vii”, ”Iartă”, ”E-adevărat, iubirea mea!”). A fost de cîteva ori laureată la festivalul de la Buzău ce poartă numele regretatei artiste,  iar la cîteva ediții a fost și moderatoare, pentru că își ilustrează talentul și pe acest tărîm al prezentărilor de evenimente, fiind colaboratoare a Centrului de cultură și artă Buzău. A debutat în 1990, imediat în palmaresul său adunîndu-se premii importante cucerite la toate festivalurile de gen din țară: ”Florentin Delmar” (Focșani), ”Aurelian Andreescu” (București), ”Stelele cetății” (Deva), ”Gaudeamus” (Brașov), ”București  92”, dar și de peste hotare (Kiev, Ucraina). Cunoscută telespectatorilor și de la emisiunea ”Ploaia de stele” de la TVR, unde a fost o remarcabilă…Laura Pausini, cu melodia ”In assenza di te”, Mădălina Manolache a devenit un nume în audiovizualul buzoian: a făcut mai întîi mulți ani radio, iar în prezent produce, realizează și prezintă două emisiuni de succes la TV S-E, ”Oameni” și ”În pași de week-end”. Este foarte mîndră de fetița ei Andreea Mihaela, care pare a-i călca pe urme în ce privește talentul muzical. În ultima vreme interpreta și-a adăugat în repertoriu multe piese de factură etno, pentru care a filmat reușite videoclipuri.

Octavian URSULESCU

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>