Ultima ora
Publicat: marți, 04 aprilie 2017

O EROARE IMPARDONABILĂ!!!!

O lecţie despre cum nu ştim să ne apărăm interesele

Naţionale şi să respectăm regulile unei democraţii

Mereu, dar mereu, acest popor oropsit şi chinuit de-a lungul istoriei, a emanat tot felul de indivizi şi individe care s-au evidenţiat prin acţiuni de-a dreptul ostile interesului naţional, având de fiecare dată ca prioritate interesul personal.

Sunt de-a dreptul revoltat de indecenţa unor personaje, pretinse personalităţi, care au aruncat cu noroi şi minciuni peste actuala clasă politică din România care a câştigat alegerile parlamnetare la sfârşitul anului trecut într-un mod triumfător, cu un procent de aproape 50 % din voturile exprimate.

A nu se înţelege că denigrează ţara doar aşa, de dragul de a fi Gici Contra. Nu!!!  Aceşti aşa-zis cetăţeni români, aflaţi chiar în slujba unor interese străine şi în solda unora ca americanul miliardar de origine maghiară George Soros, şi-au luat atitudinea de a critica şi a culpabiliza întreaga naţiune de corupţie cu orice ocazie, în orice moment şi oriunde pot să o facă, indiferent dacă se află în Parlamentul României, în Parlamentull European sau în timpul demonstraţiilor stradale.

Aceleaşi şi aceleaşi persoane toxice şi pline de răutate, negre la suflet, lipsite de minim patriotism, ling de zeci de ani clanţele pe la toate ambasadele sau pe la diverse foruri internaţionale, unde au accesat prin minciuni, trădare şi lipsă de moralitate şi demnitate, denigrându-ne şi prezentându-ne ca pe o naţie degradată, plină de corupţie, care nu îşi merită locul în rândul ţărilor civilizate ale Europei şi ale lumii.

Aceste personaje oportuniste, avide de putere, fără dragoste de ţară şi de neam, nişte netrebnici şi lichele odioase, nu au fost auzite nici măcar o singură dată lăudându-şi semenii, vorbind cu simpatie şi admiraţie de realizările acestei naţii, de olimpicii noştri care câştigă pe bandă rulantă medalii la concursurile internaţionale, de invenţiile românilor, despre eroii noştri militari care au murit în teatrele de operaţiuni, acolo unde ţara i-a trimis.

Un fost Preşedinte iresponsabil, după opinia căruia şcoala românească a scos numai tâmpiţi, care a vândut ţara străinilor ca să-şi apere propria piele şi cele două mandate de şef al statului obţinute prin tot felul de manevre oculte şi intervenţii internaţionale care au înfrânt regulile democraţiei, un fost procuror ceauşist torţionar, Monica Macovei, care, odată numită în fruntea Ministerului Justiţiei, a distrus regulile unei justiţii independente şi imparţiale şi a pus-o în comanda politică a Preşedintelui, procuror care, după ce a ajuns europarlamentar, a aruncat tone de minciuni în Parlamentul European despre politicienii aflaţi în dizgraţia ei, despre cât de coruptă este ţara, despre închipuite fraude electorale cu furturi de milioane de voturi, niciodată confirmate, ca să nu mai vorbesc de prietenii ei, nişte rataţi intelectuali, „moştenire” lăsată de regimul comunist, cu toţii, la unison, sunt cei care, de 20 de ani încoace prin manifestările lor publice, inclusiv cea de luna trecută din Parlamentul European, au dat şi încă dau dovadă că nu-i interesează deloc această ţară, destinul şi viitorul ei!

Ţi se face lehamite când îi vezi pe toţi aceşti neica nimeni cum în faţa Comisiei Parlamentare Europene îşi ponegresc ţara în care s-au născut, au crecut, s-au educat şi au trăit în standarde rezonabile, cerând pentru România sancţiuni, cerând menţinerea Mecanismului de Control şi Verificare pe termen nelimitat, cereri care atrag inevitabil stigmatizarea acestei naţiuni care de-a lungul istoriei a rezistat eroic în această zonă a Europei.

Aceşti indivizi cu chip de om sunt o ruşine naţională, care nu vor decât răul şi decăderea acestei naţiuni.

Naţiunea română trăieşte vremuri de mare cumpănă când, fără patrioţi şi cetăţeni cu dragoste de ţară şi de neam, nu va putea rezista!

Nu cu trădători şi trădări vom putea merge cu adevărat mai departe!

Să nu-i mai lăsăm să ne domine şi să-şi exprime public rumorile personale!

Florentin SCALEŢCHI

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>