Ultima ora
Publicat: joi, 12 decembrie 2013

Obama, aspru criticat pentru un gest făcut la funeraliile lui Nelson Mandela!

Funeraliile lui Nelson Mandela au strâns laoalta personalitati politice din toata lumea, de la sefi de state la lideri importanti ai partidelor. Printre ei, s-a aflat bineinteles si presedintele Americii, Barack Obama. Potrivit cancan.ro, pentru câteva momente insă, cel mai puternic om din lume a lăsat la o parte atentia acordata inmormântării si s-a delectat alături de premierul britanic, David Cameron, şi de şefa Executivului danez, Helle Thorning Schmidt. Obama scoate telefonul mobil si isi face o fotografie impreuna cu cei doi, părând vesel si deloc precupat de evenimentul la care participă. Imaginile au facut in scurt timp inconjurul lumii, multi fiind de părere că presedintele SUA a fost cuprins de fenomenul “selfie”, ce prezinta un autoportret facut cu telefonul mobil si publicat apoi pe internet.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>