Ultima ora
Publicat: marți, 03 decembrie 2013

Obsesia ANTENA 3: Va fi Băsescu PUS SUB ACUZARE sau SUSPENDAT?

Premierul Victor Ponta a fost întrebat luni, în timp ce era în direct prin telefon la Antena 3, dacă după refuzul lui Traian Băsescu de a semna Memorandumul cu FMI există motive pentru suspendarea sau punerea sub acuzare a președintelui. „Motive sunt destule, însă nu vreau să mă grăbesc cu a anunța intenții sau decizii”, a răspuns Ponta. „AMR-ul merge, funcționează, mâine avem ședința comună a Parlamentului și o să încercăm să găsim soluții pentru ca acest blocaj să fie înlăturat (…) fără a genera însă lucruri și mai rele. Nu pot să spun doar ce cred eu pentru că vorbim de lucruri atât de serioase încât ar fi prematur”, a adăugat Ponta. Premierul a apreciat că indiferent ce se va întâmpla „despărțirea finală” a poporului român de Traian Băsescu va fi „o despărțire dureroasă”. „Gesturile pe care președintele le face, le face dintr-o răzbunare la adresa Guvernului, a Parlamentului și practic o răzbunare la adresa românilor care nu au dorit să mai voteze pe doamna Udrea și pe dl Boc (…) Este o dovadă de iresponsabilitate. Este dovada că este un om care spune că <<<după el=”” potopul=””>>>”, a mai declarat Victor Ponta.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>