Published On: joi, Apr 6th, 2017

Oferta locurilor de munca vacante la nivelul municipiului Bucuresti pentru perioada 06 -12.04.2017

Share This
Tags

AMOFM Bucuresti face cunoscute locurile de munca vacante, comunicate de catre angajatori, persoanelor in cautarea unui loc de munca.

Informatii suplimentare despre ele precum  si conditiile de ocupare a acestora se pot obtine de la Agentiile Locale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit.

Mentionam ca AMOFM Bucuresti conform legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, modificata si completata ulterior, furnizeaza serviciul de mediere a muncii prin care se realizeaza punerea in legatura a angajatorilor cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea stabilirii de raporturi de munca sau de serviciu.

In vederea unei informari cat mai corecte si actualizate AMOFM Bucuresti va publica zilnic, pe site-ul institutiei, locurile de munca vacante declarate de catre angajatori.

Centralizator locuri de munca

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version