Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constituției

Publicat: luni, 03 februarie 2014

PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constituției pentru a-și susține amendamentele, cu toate că a părăsit dezbaterile din comisia parlamentară. Declaraţia aparţine, deputatul Ioan Oltean.

Totodată, el a precizat că partidul va cere direct Comisiei de la Veneția observațiile la acest proiect.

„Am părăsit sala de dezbateri în comisie, dar vom fi prezenţi în plenul Parlamentulu pentru a ne susţine amendamentele şi vom uzita de toate pârghiile parlamentare pentru a ne impune poziţiile”, a afirmat Oltean.

Potrivit lui Oltean, preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu nu a putut pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia privind acest proiect.

„La solicitarea noastră de a ne pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia, preşedintele comisiei nu a putut să o facă şi, în consecinţă, declar că aceste observaţii nu există”, a afirmat Oltean.

Deputatul a precizat că PDL se va adresa direct Comisiei de la Veneţia pentru a primi observaţiile, dacă acestea există.

„PDL se va adresa Comisiei de la Veneţia pentru a pune la îndemână observaţiile la proiectul de revizuire”, a adăugat Oltean.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=23152

Publicat de la data feb. 3 2014. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Text To Speech

Meteo în țară

17 decembrie 2018, 6:05
 

NE
Precipitaţii
1°C
22 km/h
Perceput de temperatură: -7°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 22 km/h NE
Rafale de vânt: 22 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:46
Apus: 16:37
Prognoza 18 decembrie 2018
Zi
 

ENE
Zăpadă
1°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 0
Noapte
 

ENE
Noros
-3°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 0
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-12-2018 Ora : 18 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 18:30 si 20:00 In zona : Județul Suceava: zona joasă;Județul Bacău: Bacău, Onești, Moinești, Buhuși, Sascut, Balcani, Poduri, Răcăciuni, Helegiu, Mărgineni, Blăgești, Pârjol, Cleja, Mănăstirea Cașin, Berești-Tazlău, Faraoani, Gârleni, Luizi-Călugăra, Berzunți, Căiuți, Livezi, Târgu Trotuș, Corbasca, Bârsănești, Pârgărești, Nicolae […]
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-12-2018 Ora : 18 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 18:00 si 20:00 In zona : Județul Buzău: zona de munte;Județul Buzău: Mânzălești, Bisoca; Se vor semnala : precipitații mixte care local depun polei
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-12-2018 Ora : 17 Nr. mesajului : 3 Intre orele : 17:00 si 20:00 In zona : Județul Vaslui;Județul Bacău: Podu Turcului, Răchitoasa, Stănișești, Filipești, Glăvănești, Motoșeni, Parincea, Ungureni, Plopana, Dealu Morii, Găiceana, Negri, Traian, Lipova, Filipeni, Vultureni, Odobești, Colonești, Dămienești, Roșiori, Secuieni, Oncești, Izvoru Berheciului;Județul Botoşani;Județul Neamţ: Roman, Săbăoani, […]

Loto

Horoscop

 • 161.452 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team