Ultima ora
Publicat: luni, 03 februarie 2014

Oltean: PDL va participa la dezbaterile din plen pentru revizuirea Constituției

PDL va participa la dezbaterile din plen a proiectului de revizuire a Constituției pentru a-și susține amendamentele, cu toate că a părăsit dezbaterile din comisia parlamentară. Declaraţia aparţine, deputatul Ioan Oltean.

Totodată, el a precizat că partidul va cere direct Comisiei de la Veneția observațiile la acest proiect.

„Am părăsit sala de dezbateri în comisie, dar vom fi prezenţi în plenul Parlamentulu pentru a ne susţine amendamentele şi vom uzita de toate pârghiile parlamentare pentru a ne impune poziţiile”, a afirmat Oltean.

Potrivit lui Oltean, preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu nu a putut pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia privind acest proiect.

„La solicitarea noastră de a ne pune la dispoziţie observaţiile Comisiei de la Veneţia, preşedintele comisiei nu a putut să o facă şi, în consecinţă, declar că aceste observaţii nu există”, a afirmat Oltean.

Deputatul a precizat că PDL se va adresa direct Comisiei de la Veneţia pentru a primi observaţiile, dacă acestea există.

„PDL se va adresa Comisiei de la Veneţia pentru a pune la îndemână observaţiile la proiectul de revizuire”, a adăugat Oltean.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>