Ultima ora
Publicat: duminică, 08 decembrie 2013

Oprescu vrea să rămână primar încă 15 ani

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat într-un interviu pentru Digi24 că are de gând să stea „vreo cinci mandate” în fotoliul de edil şef al Bucureştiului, timp în care este sigur că va găsi şi un succesor mai tânăr care să-i ducă proiectele la capăt. „Eu mi-am propus să stau vreo cinci mandate, dacă vor vrea bucureştenii, şi am să plec în momentul când în mod sigur voi găsi pe unul mai tânăr decât mine care peste ani va avea mult mai multă forţă fizică şi mentală, dar voi avea siguranţa că Bucureştiul anilor 2035 va fi aşa cum cât de curând o să-l vedeţi în expuneri făcute, dar nu vorbe goale ce din coadă au să sune, ci care să fie punctele care trebuiesc atacate pentru a pregăti oraşul ăsta”, a spus Oprescu. Dacă acesta ar reuşi să-şi pună în practică planul de a rămâne în fotoliul de edil cinci mandate, acest lucru înseamnă că s-ar retrage abia peste 15 ani.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>