Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 23 februarie 2013

OSCAR 2013: Ce conţine meniul servit vedetelor

Plăcintă cu pui şi trufe negre, mini-burgeri Kobe cu brânză înnobilată, mini-Oscaruri din ciocolată presărate cu praf de aur, sunt câteva dintre delicatesele pregătite de maeştri bucătari pentru Balul Guvernatorilor, care va avea loc dumincă seară, imediat după închiderea ceremoniei de decernare a premiilor  Oscar.

Pregătirile pentru ceremonia de decernare a premiilor Oscar, dar şi pentru Balul Guvernatorilor, care va avea loc imediat după eveniment, sunt aproape de final. În timp ce organizatorii galei dau atenţie tuturor detaliilor, maeştri bucătari muncesc de zor  la pregătirea unui meniu  care să fie pe placul pretenţioaselor vedete de la Hollywood.

Pe covorul roşu se află, de astăzi, celebrele statui gigant care înfăţişează mult râvnitele trofee Oscar. Semn că momentul celei mai aşteptate ceremonii din lumea filmului se apropie cu paşi repezi.  Şi pentru că gala decernării premiilor va fi urmată de Balul Guvernatorilor, maeştrii bucătari lucrează pentru a prezenta invitaţilor, ca în fiecare an, delicatese demne de Hollywood.

Wolfgang Puck se va ocupa de meniurile pentru Oscar pentru al 19-lea an consecutiv. Pentru această ediţie, cunoscutul maestru bucătar va pregăti, pentru invitaţi, coadă de miel înăbuşită, plăcintă cu pui şi trufe negre, mini-burgeri Kobe cu brânză înnobilată şi salată de ton de Atlantic.

Nu va lipsi nici desertul. Pe lângă salata de piersici preparată după o reţetă specială,  invitaţii vor putea savura celebrele mini-Oscaruri din ciocolată presărate cu praf de aur. Balul Guvernatorilor va avea loc dumincă seară, imediat după închiderea ceremoniei de decernare a premiilor  Oscar.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>