Ultima ora
Publicat: joi, 27 februarie 2014

Până la proba contrarie, Tăriceanu nu vrea în Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat joi că exclude prezența în Executiv a senatorului Călin Popescu-Tăriceanu pentru că nu dorește acesta.

 

„Exclud, pentru că domnia sa nu-și dorește așa ceva. Nu că nu mi l-aș dori în Guvern. Mi l-am dorit și când era membru al PNL, atunci nu l-a dorit domnul Antonescu, acum nu dorește domnia sa”, a spus Ponta, la ieşirea de la bilanţul DNA, referitor la afirmațiile președintelui PNL conform cărora cooptarea lui Tăriceanu ar fi un fel de mită politică.

„Adică până acum i-am mituit pe PNL că au avut 10 miniștri? Asta spune domnul Antonescu? Cel mai important lucru pentru cei care votează PNL este ca viitorul guvern să mențină toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului liberal în 2012. Cred că asta e important. Până la urmă, că-l cheamă Ionescu sau Popescu, nu știu dacă cei care votează PNL sunt atât de interesați. Ei sunt interesați de faptul că au votat un anumit program politic și acel program îl vom respecta în totalitate”, a declarat Ponta.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>