Published On: joi, Feb 27th, 2014

Până la proba contrarie, Tăriceanu nu vrea în Guvern

Share This
Tags

Premierul Victor Ponta a declarat joi că exclude prezența în Executiv a senatorului Călin Popescu-Tăriceanu pentru că nu dorește acesta.

 

„Exclud, pentru că domnia sa nu-și dorește așa ceva. Nu că nu mi l-aș dori în Guvern. Mi l-am dorit și când era membru al PNL, atunci nu l-a dorit domnul Antonescu, acum nu dorește domnia sa”, a spus Ponta, la ieşirea de la bilanţul DNA, referitor la afirmațiile președintelui PNL conform cărora cooptarea lui Tăriceanu ar fi un fel de mită politică.

„Adică până acum i-am mituit pe PNL că au avut 10 miniștri? Asta spune domnul Antonescu? Cel mai important lucru pentru cei care votează PNL este ca viitorul guvern să mențină toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului liberal în 2012. Cred că asta e important. Până la urmă, că-l cheamă Ionescu sau Popescu, nu știu dacă cei care votează PNL sunt atât de interesați. Ei sunt interesați de faptul că au votat un anumit program politic și acel program îl vom respecta în totalitate”, a declarat Ponta.

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version