Ultima ora
Publicat: joi, 06 februarie 2014

Parlamentul Macedoniei a introdus castrarea chimică pentru pedofili

Parlamentul Macedoniei a adoptat miercuri, cu majoritate zdrobitoare, o lege prin care introduce castrarea chimică pentru pedofili, dar și mărirea sancțiunilor care pot ajunge până la închisoare pe viață, transmite The Guardian.

Potrivit textului de lege, persoanele condamnate pentru pedofilie, cu pedepse între 15 şi 40 de ani de închisoare, pot opta pentru sentinţe mai blânde, la care se adaugă tratamentul chimic.

Ministrul Muncii și politicii sociale, Dime Spasov, a explicat că metoda castrării chimice presupune administrarea de substanțe hormonale care scad dorința sexuală, la fiecare șase luni după eliberarea infractorilor condamnați.

Rusia, Danemarca, Marea Britanie şi Polonia au introdus deja castrarea chimică.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>