Ultima ora
Publicat: marți, 17 decembrie 2013

Partidul Verde cere demisia guvernului şi a celor 240 de parlamentari

Partidul Verde susţine şi ia parte la protestele care au loc faţă de gurvernul Ponta şi a monstruoasei alianţe USL, se precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei Ultima Oră

Vă prezentăm continutul integral al acestuia:

„Încercarea de subminare a Justiţiei prin modificarea Codului Penal este condamnabilă în orice stat de drept şi nu poate fi trecută cu vederea. Cerem DEMISIA guvernului Ponta şi a celor 240 de parlamentari (PSD 122, PNL 73, UDMR 15, independenţi 15, PC 11, neafiliaţi 4) care au votat pentru SUPERIMUNITATE.

 

Noul cod penal favorizează infractorii parlamentari, la fel ca și legea amnistiei. Conform modificărilor vizate de membrii legislativului, parlamentarii nu mai fac obiectul Codului Penal în ceea ce priveşte corupţia şi abuzul în serviciu. De asemenea, conflictul de interese a fost decriminalizat: primarii, parlamentarii, ministrii si functionarii publici nu mai fac obiectul conflictului de interese. Acestea sunt argumentele prezenţei noastre în stradă, în baza celor care solicităm vehement DEMISIA cabinetului Ponta şi a celor 240 de parlamentari.

 

„Parlament penal, fugi de tribunal?”, „Plagiatorul a mintit poporul” sau „Ceausescu n-a murit, este Ponta travestit” sunt doar câteva din sloganurile auzite la protestele de duminică şi care au mobilizat mii de oameni din toată ţara şi din străinătate. 

 

DEMISIA guvernul actual este cu atât mai necesară cu cât la fiecare adunare populară din ultimele săptămâni, de când protestele s-au îndreptat exclusiv împotriva cabinetului (fie că a fost vorba de demararea proiectului minier de la Roşia Montană, a explorării/exploatării gazelor de şist pe teritoriul României, a blocajului economic în care a fost adusă ţara noastră sau a perpetuării nivelului de trai sub limita subzistenţei), singura replică a autorităţilor a rămas violenţa folosită de forţele de ordine pe care Ministerul de Interne le are în subordine. ”

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>