Ultima ora
Publicat: joi, 13 februarie 2014

PDL exclude orice NOUĂ colaborare cu PNL

PDL exclude ideea unei colaborări cu PNL, în cazul în care liberalii vor ieși de la guvernare și vor trece în opoziție, a declarat, joi, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu.

„PDL îşi vede de drumul său, iar PNL trebuie să-şi asume responsabilitatea înşelării românilor, responsabilitatea bătăii de joc pe care au practicat-o la guvernare alături de PSD. Vom avea de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere şi celălalt deghizat, pretins trecut în opoziţie. Nu putem recunoaşte în acest partid liberal un partid de dreapta, un partid care ar putea să facă o opoziţie. Cum ar putea domnul Antonescu să fie în opoziţie faţă de Ponta? Sunt de fapt faţetele aceluiaşi fenomen al iresponsabilităţii, al hoţiei, al corupţiei, al înşelătoriei”, a spus Predoiu.

Candidatul PDL la prezidențiale a scos din calcule și eventualitatea unei colaborări cu PSD, scrie Agerpres.

”Nu avem nici cea mai mică considerație față de tot ce vine dinspre USL. PDL este altfel decât USL, pentru că vrea să facă altfel de politică, cu oameni care au demonstrat ceva în profesiile lor. De aceea nu avem nicio formă de colaborare politică cu cele două partide, care la această oră își bat joc de interesele românilor”, a completat acesta.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>