Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 08 februarie 2014

Pentru ei înălțimea nu este o problemă!

Potrivit expresiei” esențele tari se țin în sticluțe mici”, câțiva actori au demonstrat că nu țin cont de înălțime când vine vorba de celebritate. Aceştia demonstrând, în ciuda staturii, că se pot descurca în orice situație.

În 2010, celebrul actor, Tom Cruise, a câștigat titlul de” cel mai sexy bărbat scund”.” Este hot să fii scund”, o spun femeile care au participat la un sondaj, în care Cruise a fost declarat ca fiind sexy și scund.


Prince, este unul dintre artiștii cu cele mai variate abordări muzicale. Cântărețul a reușit să inspire multe generații de artiști. Primul album, cu adevărat remarcabil, a fost Dirty Mind (1980), presărat cu acorduri pop de chitară și balade. În viața personală a stat destul de bine, printre iubitele sale s-au numărat, iepurașul Playboy Carmen Electra și actrița Kim Basinger, în ciuda înălțimii sale de 1,57.

În categoria selectă de actori scunzi intră și Ajay Kumar. La 32 de ani ai săi, a reușit să intre în Cartea Recordurilor, ca fiind cel mai scund actor din lume, măsurând doar 75 cm. În ciuda staturii sale, indianul muncește ca orice om normal, bucurându-se de mai mult succes decât majoritatea actorilor din branșă.

Alexandru CĂLUGĂRU

Surse foto: imdb.com, wikipedia.org, infoniac.com

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>