Ultima ora
Publicat: luni, 17 aprilie 2017

Peste 1.270 de cazuri semnalate, duminică, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov

Peste 1.270 de cazuri au fost înregistrate, în prima zi de Paști, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF), a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.

Managerul SABIF a precizat că între cazurile înregistrate s-au aflat și două accidente rutiere și cinci nașteri.

„De ieri dimineață, de la ora 8,00, până în această dimineață, la ora 8,00, s-au înregistrat 1.272 de cazuri, dintre acestea 766 urgențe de cod roșu și cod galben. Dintre urgențe, două accidente rutiere, 38 de sincope repetate, 40 de lipotimii, 143 de afecțiuni digestive, cinci nașteri”, a spus Alis Grasu.

Ea a mai precizat că față de prima zi de Paște din anul precedent a fost o creștere cu 24% a cazurilor.

Alis Grasu a afirmat că, pe perioada sărbătorilor, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov personalul a fost suplimentat cu trei până la cinci echipaje de intervenție.

„În primul rând, la noi nu se dau concedii în perioada sărbătorilor, nu se dau recuperări, toată lumea este la serviciu și în fiecare zi a fost suplimentată cu trei până la cinci echipaje capacitatea de intervenție”, a mai spus Alis Grasu.

Sursa: AGERPRES

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>