Ultima ora
Publicat: miercuri, 19 aprilie 2017

Peste 670 de metri cubi de deșeuri, colectate de pe terenurile abandonate din Sectorul 3

Peste 670 de metri cubi de deșeuri au fost strânse de pe terenurile abandonate din Sectorul 3, potrivit unui comunicat al autorității locale.

„Primăria Sectorului 3 desfășoară în această perioadă un amplu program de salubrizare și igienizare a spațiilor verzi și a terenurilor abandonate. În urma numeroaselor solicitări primite din partea cetățenilor, Primăria Sectorului 3 a organizat acțiuni voluntare de igienizare pentru terenurile pe care nu le are în administrare. Până în prezent au fost igienizate terenurile din zonele: șoseaua Gării Cățelu, șoseaua Industriilor (aliniamentul căii ferate), bd. Mircea Vodă — bd. Mărășești, Baraj Rovinari și Brățării, fiind ridicate 675 de mc de deșeuri”, relevă sursa citată.

Totodată, angajații ADP Sector 3 acționează zilnic în teren pentru curățarea grădinilor blocurilor.

În cadrul acestui program, Primăria Sectorului 3 a inițiat un concurs de amenajare a grădinilor din fața blocului, denumit „Cea mai frumoasă grădină”.

Concursul s-a desfășurat în perioada 31 martie — 9 aprilie, timp în care competitorii au trimis fie o poză cu grădina amenajată, fie mai multe. Dintre cei șapte participanți înscriși în concurs, în urma voturilor a fost desemnată câștigătoare, cu 154 de like-uri, Adina Andreea Puiu, aceasta fiind premiată cu zece butași de trandafir.

Sursa: AGERPRES

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>