Ultima ora
Publicat: vineri, 21 februarie 2014

PNL ia în calcul moțiunea de cenzură

Senatorul Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferință de presă, la Alba Iulia, că dacă PNL va fi dat agară de la guvernare va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta prin inițierea unei moțiuni de cenzură.

Întrebat de jurnaliști dacă mai crede în viitorul USL-ului, Teodor Atanasiu a răspuns: ‘Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca și cum mai crezi în căsnicie și te afișezi cu amanta. (…) Ceea ce e foarte clar pentru noi e că populația ne-a dat voturile pe USL, ca să guvernăm împreună. Dacă domnii ăștia vor să ne dea afară, nu e niciun fel de problemă, numai că guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Victor Ponta să aibă vreun scrupul și să-și dea o demisie, în schimb, vom face noi toate demersurile necesare pentru a-l demite’, a declarat senatorul PNL.

Întrebat ce demersuri vor întreprinde liberalii, Atanasiu a răspuns:
‘Păi care sunt demersurile necesare pentru a demite un premier? Moțiunea de cenzură. Nu există un alt demers decât moțiunea de cenzură’.

Teodor Atanasiu a fost propus de liberali pentru portofoliul Economiei.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>