Ultima ora
Publicat: marți, 25 februarie 2014

PNL, la prima piedică pusă viitorilor ex-aliaţi din USL

„E ultimul moment în care PSD şi PNL sunt de aceeaşi parte a baricadei”, a spus George Scutaru, marţi, în plenul Camerei, după votul final asupra unor proiect de lege.

„Acest vot este ultimul moment în care PSD şi PNL sunt de aceeaşi parte a baricadei. Am fost parteneri oneşti ai Guvernului USL în Parlament şi Guvern şi regretăm faptul că aţi refuzat nominalizarea unui om precum Klaus Iohannis”, a spus George Scutaru de la tribună.

În acel moment, Scutaru a fost întrerupt de președintele Camerei, Valeriu Zgonea, care i-a tăiat microfonul și i-a spus că regulamentul este la fel pentru toată lumea.

„Domnule preşedinte, vreau să vă asigur că, aşa cum am fost un partener loial în guvernare, PNL va fi şi un partid de opoziţie cu adevărat şi, domnule preşedinte, de săptămâna viitoare veţi vedea că PNL va face cu adevărat opoziţie”, a mai afirmat George Scutaru.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>