Ultima ora
Publicat: joi, 12 decembrie 2013

PNL NU VA VOTA Legea amnistiei!

Crin Antonescu a spus, joi că PNL va vota împotriva Legii amnistiei, iar dacă nu e vot deschis, PNL NU participă.

”PNL și eu în calitate de lider, am avut și avem bună credință în legătură cu aceste chestiuni. Ca dovadă, legea de amnistie a fost respinsă, nu am acceptat nici măcar vot secret. Dacă se va menține marți, poziția PNL e aceeași. (…) Dacă nu e vot deschis nu participăm, dacă e deschis votăm împotrivă. Nu am intenționat niciodată să protejăm pe nimeni, nu am avut niciun fel de înțelegere în acest sens și nu facem niciun fel de joc. (…) Vom cere să fie scoasă de pe ordinea de zi. (…) Dacă nu va fi scoasă de pe ordinea de zi, vom vota împotrivă”, a anunțat liderul PNL.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>