Ultima ora
Publicat: joi, 20 februarie 2014

Ponta: Antonescu a decis să candideze la alegerile prezidențiale din opoziție VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, „are convingerea” că liderul liberal Crin Antonescu a luat decizia de a candida la alegerile prezidențiale din opoziție „pentru că e mai ușor să critici și să nu răspunzi de nimic”.

”Problema este că am convingerea, eu și colegii mei, că domnul Antonescu a luat decizia de a candida în opoziție pentru că e mai ușor să critici și să nu răspunzi de nimic. Aș vrea să găsim o soluție până luni ca să nu fie așa. Dar impresia mea este că domnul Antonescu a decis să candideze la președinție fără să mai guverneze până atunci”, a declarat, joi, Ponta.

Copreședintele USL spune că partidul pe care îl conduce vrea păstrarea USL-ului, așteptând ca liberalii să ia o ”decizie înțeleaptă” până luni, aceea de a rămâne parte din USL.

 

În legătură cu numirea lui Klaus Iohannis în Guvern, Ponta a spus că vrea să facă acest lucru de mult timp.

”Numai dumneavoastră sunteți singurii care nu înțeleg că el e bun, că eu vreau să-l numesc. Eu vreau să îl numesc chiar azi. Vrea să fie ministru de Interne, este numit ministru de Interne, vrea ministru de Finanțe și vicepremier, va fi numit”, a spus premierul presei.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>