Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Ponta aşteaptă grabnic de la federaţiile sportive pachetul legislativ

Premierul Victor Ponta le-a cerut reprezentanţilor de federaţii sportive să se grăbească cu redactarea legilor privind sprijinirea sportului, amintindu-le că le-a propus să elaboreze aceste legi încă de anul trecut şi atenţionându-i că, dacă se lasă aşteptaţi prea mult, nu îl vor mai găsi în funcţie.

„V-am spus că nu pot eu să fac pachetul legislativ privind promovarea sportului, care să includă o strategie pentru următorii 15-20 ani. Haideţi să începem odată, veniţi cu pachetul legislativ, sunteţi în întârziere. Dacă vă aştept prea mult, nu o să mă mai găsiţi în funcţie, dacă nu vă mişcaţi suficient de repede. Sigur, nu vorbesc de o zi sau de o lună, dar a trecut aproape un an de când am avut aceeaşi discuţie”, le-a spus Ponta participanţilor la o conferinţă privind domeniul sportului.

El a precizat că îşi asumă, alături de ministrul Sportului, adoptarea de către Parlament a acestui pachet legislativ, dar a atenţionat că o astfel de strategie va avea rezultate concrete abia peste aproximativ zece ani.

În luna iulie, într-o întâlnire cu reprezentanţii din 61 de federaţii sportive, premierul i-a asigurat pe aceştia că Guvernul îi va sprijini la rezolvarea problemelor din domeniu şi a afirmat că „pachetul legislativ” pentru sport este singurul pentru care ar fi dispus să îşi angajeze răspunderea în Parlament.

El a cerut atunci Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport (ANST) să includă în acest pachet toate modificările pe care le doresc legate de legislaţia sportului. Reprezentanţii ANST au convenit să formeze un grup de lucru care să redacteze acest pachet legislativ.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=3170

Publicat de la data Mar 28 2013. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

RSS De la ANM:

  • Avertizare meteorologica
    COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 21-03-2018 Ora : 14 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor Zonele afectate : conform textelor și hărții Fenomene : conform textelor Mesaj : MESAJ 1   ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 15 Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, […]

23 martie 2018, 1:38
 

NE
Zăpadă
-4°C
22 km/h
Perceput de temperatură: -13°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 22 km/h NE
Rafale de vânt: 22 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:14
Apus: 18:31
Prognoza 24 martie 2018
Zi
 

E
Noros
2°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

NNV
Parţial noros
-4°C
Vânt: 4 km/h NNV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 80.630 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team