Ultima ora
Publicat: joi, 12 decembrie 2013

Ponta: Așteptăm poziția CE pentru a anula acciza la motorină

Premierul Victor Ponta a anunțat, joi, că așteaptă decizia Comisiei Europene pentru a putea redeschide bugetul și a scoate acciza de 7 eurocenți la motorină.

”Așteptăm poziția Comisiei Europene pentru a redeschide bugetul și să anulăm acciza la motorină. După aceea îl sun pe președinte cu propunerea de a promulga bugetul”, a afirmat premierul.

”Accizele sunt aprobate de Parlament. Sunt decizii de oportunitate. Sunt lucruri care țin de politica bugetară. Aștept răspuns până miercuri”, a precizat el.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>