Ultima ora
Publicat: marți, 03 decembrie 2013

Ponta: Declarațiile lui Ilie Sârbu referitoare la Traian Băsescu, o opinie personală

Premierul Victor Ponta a spus referitor la declarațiile liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu, despre punerea sub acuzare a președintelui Traian Băsescu, că este vorba despre o „opinie personală” a senatorului social-democrat.

„A fost o opinie personală, nu putem vorbi. În acest moment singurul lucru pe care mi-l doresc și-l iau în calcul este acela de a avea bugetul României de la 1 ianuarie aprobat pentru ca oamenii să poată să poată să beneficieze de buget”, a declarat Victor Ponta la Palatul Parlamentului.

Ilie Sârbu a spus luni că anunțul președintelui potrivit căruia nu va aproba acordul cu FMI este „o premieră care se apropie de demență” și că pentru astfel de situații se poate vorbi de punerea sub acuzare a șefului statului.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>