Ultima ora
Publicat: miercuri, 27 februarie 2013

Ponta: Eu sunt cu munca, Băsescu e cu băgat strâmbe

Premierul Victor Ponta a comentat marți seară, pe Aeroportul Otopeni, după sosirea de la Copenhaga, declarațiile susținute de președintele Traian Băsescu pe tema scrisorii adresate către șeful Guvernului și a președinților Camerei.

„Să comentez ce spune preşedintele, care face declaraţii când nu are treabă, nu este treaba mea. Eu sunt cu munca, el este cu băgat strâmbe. Nu mă interesează jignirile preşedintelui. Principalul adversar al aderării la Schengen devine chiar preşedintele Băsescu”, a spus Victor Ponta.

Ponta a precizat că președintele Băsescu știe foarte bine că decizia din martie privind aderarea la Schengen se va lua în principal pe considerente de politică internă.

Victor Ponta precizează că Guvernul, prin vizitele sale în Europa, face toate demersurile pentru ca România să intre în Spațiul Schengen, lucru de care este singur că se va și întâmpla.

„România nu va mai avea nicio criză până la alegerile prezidențiale”, a completat Victor Ponta.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>