Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 07 decembrie 2013

Ponta, HUIDUIT din nou

După huiduielile și fluierăturile de care a avut parte duminică seară la Târgu Jiu, premierul Victor Ponta a fost apostrofat din nou vineri, de data aceasta la Cluj-Napoca, unde a participat la inaugurarea Campusului Teologic „Nicolae Ivan”. De această dată, un grup de activişti care se opun exploatării de la Roşia Montană, l-au huiduit și i-au cerut demisia. „Fiecare face ce ştie şi ce poate”, le-a transmis Ponta protestatarilor. Potrivit Mediafax, protestatarii aveau bannere cu mesajele „Salvaţi Roşia Montană”, „Fărădelegea lor este legea minelor”, „Legea minelor te lasă fără casă”, „Opriţi evacuările forţate”. „Ponta e un trădător de ţară, ne minte în faţă, acum doi ani era împotriva gazelor de şist. Acum e un moment în care l-am prins aici, trebuia să sărim toţi pe el. Ce să facem noi? Să mergem să cerşim pe la străini? Uitaţi-vă la unguri, de la 1 ianuarie scad preţurile la gaze, la tot”, a declarat unul dintre protestatari. De asemenea, pe zidul clădirii a fost lipit un afiş cu mesajul: „Imobil expropriat de RMGC”. Conform realitatea.net, susţinătorii premierului, membri ai PSD aflaţi la ceremonie, au început, la rândul lor, să scandeze „Ponta, Ponta” şi „Bravo Ponta”. Interesantă a fost și reacţia preoţilor şi a studenţilor la Teologie, care participau la eveniment: în timp ce protestatarii huiduiau, aceştia au început să cânte colinde. Premierul Victor Ponta nu a reacţionat la cele întâmplate şi a tăiat panglica, după care a intrat înapoi în clădire, unde urma să susţină un discurs, în aula facultăţii. Ulterior, solicitat să comenteze reacţia protestatarilor, premierul Victor Ponta a declarat: „Fiecare face ce ştie şi ce poate. Însă recunosc că nu am mai văzut până acum huidulei în faţa unei biserici. (…) Ideea de a huidui un mitropolit la intrarea într-un lăcaş de cult ţine de educaţie”.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>