Ultima ora
Publicat: miercuri, 26 februarie 2014

Ponta: Marți vom merge în Parlament pentru un nou vot VIDEO

Guvernanţii s-au întrunit, marţi, în noua formulă, fără miniştrii liberali, în ședință la Palatul Victoria.

„Marți vom merge în Parlament pentru un nou vot referitor la structura Guvernului. Îi rog pe miniștrii interimari să funcționeze normal, să asigure funcționarea normală a Guvernelor până marți, când vom avea miniștri plini. Trebuie să arătăm un Guvern care are o direcție foarte clară”, a declarat Ponta, în începutul ședinței.

Întrunirea, programată la ora 12.00, a fost amânată până când decretele de numire a miniștrilor interimari pe posturile eliberate de PNL au fost semnate de președintele Traian Băsescu și publicate în Monitorul Oficial.

Crin Antonescu a anunțat marți seară că USL nu mai există, toți miniștrii PNL demisionând din Guvern. Totodată, Crin Antonescu a cerut demisia lui Ponta, spunând că dacă nu o va face, PNL va trece în opoziție.

Lista miniştrilor interimari a fost publicată miercuri pe site-ul Guvernului, sub forma unui comunicat de presă prin care Victor Ponta anunţă totodată şi trimiterea demisiilor miniştrilor liberali către preşedintele Traian Băsescu.

Lista miniştrilor interimari din Guvernul Ponta 2:

Ministerul Transporturilor – Dan Şova (ministru al Proiectelor majore), în locul Ramonei Mănescu

Ministerul Muncii – Doina Pană (ministru delegat pentru Dialog Social), în locul Marianei Câmpeanu

Ministerul Culturii – Mihnea Costoiu (ministru delegat pentru Învăţământ), în locul lui Gigel Ştirbu

Ministerul Sănătăţii – Nicolae Bănicioiu (ministru al Tineretului), în locul lui Eugen Nicolăescu

Ministrul delegat pentru Ape şi Păduri – Rovana Plumb (ministru al Mediului), în locul Luciei Varga

Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul – Robert Cazanciuc (ministru al Justiţiei), în locul lui Mihai Voicu

Ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni – Titus Corlăţean (ministru de Externe), în locul lui Cristian David

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>