Ultima ora
Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Ponta vrea să ni se fixeze o dată pentru aderarea la Schengen

Premierul Victor Ponta i-a spus ministrului de Interne, Radu Stroe, care va participa la reuniunea JAI, să le transmită omologilor săi europeni că România este pregătită pentru aderarea la spațiul Schengen, dar că vrea să i se fixeze o dată pentru aderare.

„Aveți mandat din partea Guvernului să spuneți tuturor colegilor noștri europeni că suntem perfect pregătiți pentru Schengen, că ce ținea de noi s-a făcut și ce ține de dânșii să facă când doresc. Nu mai dorim o dată (…) să ni se spună nouă acum ‘data viitoare’. Când termină toate alegerile lor naționale, când termină toate problemele, atunci noi suntem pregătiți și intrăm în Schengen. (…) Lucrurile au fost foarte clare, chiar primul-ministru britanic a spus că restricțiile se ridică, ieri a fost de asemenea un vot în Parlamentul olandez. Românii nu sunt cetățeni de mâna a doua, sunt cetățeni ai Europei și toate drepturile cetățenilor Europei trebuie să le avem și noi”, i-a spus premierul ministrului de Interne, la începutul ședinței de guvern.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>