Ultima ora
Publicat: luni, 02 decembrie 2013

Ponta recunoaşte discuţiile interne din PSD legate de un candidat propriu la prezidenţiale

Președintele PSD Victor Ponta recunoaşte că în interiorul partidului pe care îl conduce au existat discuții cu privire la un candidat propriu pentru prezidențiale. Însă, liderul social democrat a ţinut să sublinieze că el nu a luat parte la acestea.

Potrivit lui Ponta, în politică nu contează discuțiile, ci deciziile.

Întrebat de ce au loc astfel de discuţii informale în partid privind un candidat propriu al PSD la prezidenţiale, Ponta a răspuns: „Pentru că există libertate de exprimare garantată de Constituţie”.

„Cum adică de ce au loc? De ce discută doi pesedişti la Botoşani? Iertaţi-mă, de aia, că e liber. Nu am luat parte, dar nici nu pot contesta că au existat asemenea discuţii sau asemenea intenţii”, a adăugat Ponta.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>