Ultima ora
Publicat: marți, 19 martie 2013

Ponta va decide numirea la Justiţie, după consultarea cu Antonescu

Portofoliul Justiției va rămâne la PNL după ce ministrul Mona Pivniceru va pleca la Curtea Constituțională, a declarat, marţi, pentru un cotidian central, peremierul Victor Ponta, precizând că numirea noului ministru o va lua el, după o consultare cu liderul PNL Crin Antonescu, fiind vorba de o „funcție specială”.

„Portofoliul este în mod sigur al PNL, însă este o funcţie specială, în care decizia politică – fie că e a PSD, fie că e a PNL – o voi lua eu, împreună cu Crin Antonescu referitor la cine va ocupa acest portofoliu.  Am pe cineva în minte pentru această poziţie, dar decizia va fi una comună sau, mai bine zis, decizia o iau eu, dar numai după o consultare cu Antonescu”, a spus Ponta pentru Adevărul.

Reprezentanții USL au anunțat susținerea Monei Pivniceru pentru postul de judecător al Curții Constituționale în cadrul ședinței de luni a Biroului Permanent al Senatului.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>