Ultima ora
Publicat: luni, 18 martie 2013

Practică în agenţii de turism, pentru studenţi

Clubul Ecotur a lansat cea de-a VI-a ediţie a proiectului “Practică în turism”, prin care sunt oferite internship-uri studenţilor în agenţii de turism.

Proiectul îşi propune să susţină studenţii în procesul de formare, oferindu-le posibilitatea de a aplica la cinci din cele peste 50 de stagii disponibile în unităţi de turism de prestigiu.

Înscrierile au loc în perioada 4-15 martie, pe site-ul clubului.

Practica se va desfăşura în perioada 1 aprilie – 31 mai. Informaţii despre programul de internship şi catalogul cu agenţiile de turism participante în proiect se găsesc pe site-ul www.club-ecotur.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>