Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Preda: Udrea are cartonaş galben

Dacă Elena Udrea are alt proiect politic în afara PDL, ar trebui să o spună, a declarat Vicepreşedintele PDL Cezar Preda, remarcând faptul că deputata „se învârte pe lângă Mişcarea Populară, ca să-i dea satisfacţie preşedintelui Traian Băsescu” alături de alţii.

Cezar Preda precizează că „excluderea unui membru nu e un lucru foarte bun pentru un partid. În condiţiile în care acel membru este un om cu notorietate, un om cu anvergură, un om care are anumite rădăcini şi conexiuni mari în partid, excluderea nu înseamnă totul. Analiza se face pe alte chestiuni legate de ce urmează după excludere, ce se întâmplă şi atunci normal că preşedintele partidului stabileşte până la urmă foarte serios linia aceasta roşie”.

Vicepreşedintele PDL spune că „dacă doamna Udrea a depăşit linia roşie, dacă domnia sa are alt proiect politic, trebuie s-o spună”.

„Ce am observat eu la doamna Udrea este următorul lucru: îşi ia avânt, în momentul în care domnul Blaga reacţionează se retrage, iar îşi ia avânt pe urmă. Deci are o chestiune aşa, de a muşca şi nu de a întreprinde şi de a duce la capăt o acţiune, să-şi ducă vreun proiect politic şi apoi reintră în cochilie şi spune «Numai eu fac opoziţie USL-ului, restul, nimeni în ţara asta»”. I-am şi spus doamnei Udrea că nu face bine, i-o mai spun, dar nu ştiu cât efect are pentru domnia sa, dacă dânsa are alături de alţii alt proiect”, afirmă Preda.

Întrebat dacă ştie precis că Elena Udrea are „alt proiect”, Cezar Preda a răspuns: „Ştiu că se învârte pe lângă Mişcarea aia Populară, acolo, ce vor ei să facă acolo, să-i dea satisfacţie domnului preşedinte, nu ştiu ce vor să facă, nu mai e în preocupările noastre chestia asta. Preşedintele partidului a spus că dacă se mai depăşeşte linia, pleacă şi la revedere! Acuma, când o depăşi-o, pleacă, ce problemă? Asta e, nu-i nimeni de neînlocuit!”.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22503

Publicat de la data ian. 25 2014. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

25 iunie 2018, 11:19
 

N
Soare
22°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 28°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 46%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 7
Răsarit: 5:32
Apus: 21:04
Prognoza 26 iunie 2018
Zi
 

NE
Predominant înnourat cu furtună
26°C
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 5
Noapte
 

NE
Ploaie
16°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 5
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 108.749 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team