Published On: joi, Feb 27th, 2014

Pregatire online pentru Bacalaureat

Share This
Tags

Centru Pregătire Bac anunță parteneriatul cu Live Studies, pentru a oferi prima platformă de pregătire online pentru elevii din România. Pregătirea profesională a profesorilor CPB, combinată cu soluția de clasă virtuală oferită de LiveStudies va deschide noi orizonturi în educație.

Primul proiect lansat sub această umbrelă va fi un site dedicat pregătirii la Limba Română și Matematică pentru Bacalaureat și examenul de Evaluare Națională. Site-ul www.baclive.ro va oferi un curriculum complet pentru cele două materii și va combina elemente vizuale și interactive pentru a face procesul de învățare cât mai eficient și plăcut. Programul va include 30 de ședințe live în care elevii vor interacționa în timp real cu profesorul. Toate sesiunile sunt arhivate și elevii vor putea revedea lecțiile în cazul în care doresc să aprofundeze anumite elemente.

Mai multe informatii despre proiect puteti gasi in comunicatul de presa atasat, iar reprezentantii Centru Pregatire Bac si LiveStudies va stau la dispozitie pentru interviuri.

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Switch to mobile version