Ultima ora
Publicat: luni, 02 decembrie 2013

Premierul Ponta, primit cu FLUIERĂTURI în fieful de la Târgu Jiu

Premierul Victor Ponta a participat duminică seară la Târgu Jiu la aprinderea luminilor care vor împodobi orașul cu prilejul Sărbătorilor de iarnă. La urcarea lui Ponta pe scenă, reacțiile celor 10.000 de localnici care au venit la spectacolul oferit de Primăria Târgu Jiu au fost împărțite: în timp ce unii au aplaudat, alții l-au fluierat și chiar l-au huiduit pe primul ministru, care este și deputat ales într-un colegiu din oraș.

Ulterior, Ponta a fost întrebat de ziariști cum comentează faptul că a fost fluierat, având în vedere că altă dată era primit numai cu aplauze.

„E normal. Nu știu, n-am aparatul de măsurat entuziasmul la mine. Dacă-l aveți…”, a încercat Ponta să răspundă cu o glumă. „Se întâmplă”, a adăugat premierul.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>