Ultima ora
Publicat: vineri, 27 decembrie 2013

Preţul gazelor va creşte de la 1 ianuarie. Cu 1%

Preţul gazelor pentru populaţie va creşte de la 1 ianuarie cu 1%. Anunţul a fost făcut de preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, ANRE, Niculae Havrileţ.

Şi asta pentru că România importă mai puţine gaze. Havrileţ a mai precizat că pentru firme majorarea se va situa între 1 si 2 procente.

“Scumpirea este practic la jumătate decât era prevăzut în calendarul iniţial de liberalizare, unde se prevedea pentru 1 ianuarie 2014 o majorare de 2% pentru populaţie şi de 4% pentru consumatorii industriali”, a declarat şeful ANRE.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI să renunţe la preţurile reglementate la electricitate şi gaze, termenul final fiind 2018.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>