Ultima ora
Publicat: vineri, 07 februarie 2014

PRIMA TV tratează cu Florin Călinescu pentru a fi din nou gazda emisiunii “Chestiunea Zilei”

Florin Călinescu va fi din nou gazda emisiunii “Chestiunea Zilei”, însă la un alt post tv. Actorul va reveni pe sticlă cu acest format la Prima Tv. Florin Călinescu va prezenta “Chestiunea zilei”, în formula unui show de noapte gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV, scrie click.ro.

De data aceasta, postul care va găzdui emisiunea este Prima TV. Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a confirmat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro planurile pe care le are cu actorul.

“Emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă, dacă discuţiile se vor concretiza”, a declarat Cristian Burci pentru Pagina de Media. Se pare că Florin Călinescu va fi, la Prima TV, mai mult decât un prezentator de show TV. El va fi implicat în tot procesul de relansare al postului.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>