Published On: mar, Feb 14th, 2017

Procesul lui Dragnea, amânat până pe 28 martie

Share This
Tags

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dezbătut, marţi, al doilea termen în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, angajare formală fiindcă lucrau la partid și erau plătite de Protecția Copilului. Procesul a fost amânat până pe 28 martie, orele 11.00.
„ Sunt nevinovat. Acest dosar se bazează pe mărturii mincinoase, pentru care o să aduc dovezi…Am speranța că în acest proces, în această clădire, vom ajunge la adevăr”, a declarat Dragnea, la ieșirea de la ÎCCJ.
Întrebat de jurnaliști dacă există o fractură în PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Nu, nici măcar un picior scrântit…PSD a avut întotdeauna niște Chirici ( Mihai Chirica, n.r.).

Despre relația cu Grindeanu, președintele social-democraților a spus că este „aceeași”.
Întrebat dacă Ponta candidează pentru o funcție la Ministerul Justiției, Dragnea a spus că nu crede că „Victor vrea așa ceva”, susținând totodată că acesta poate ocupa orice funcție ”în orice guvern”. A mai mai fost întrebat, în lunga discuție cu ziariștii, dacă Grindeanu ar putea fi președinte al PSD ma bun ca el. ”Altă întrebare!” A răspuns, vizibil deranjat, președintele PSD.

Sursa: AM PRESS

Comments

comments

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>