Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 23 martie 2013

Propunere: „Cornul şi laptele”, înlocuit cu o masă caldă pentru elevi

După zece ani, gustarea copiilor de la grădiniţă şi a elevilor s-ar putea transforma într-un prânz cu mâncare gătită.

Cei de la Ministerul Educaţiei spun că în locul programului actual, despre care premierul crede că e o risipă de bani, ar putea fi iniţiat un nou program after-school.

Profesorii cred că programul after-school ar trebui dezvoltat numai în anumite zone din ţară, în timp ce părinţii sunt de părere că decizia de înlocuire a gustării cu o masă caldă trebuie studiată cu atenţie.

Programul „Cornul si Laptele” a fost introdus în anul 2002 şi de el beneficiază peste două milioane de copii de grădiniţă şi elevi.

Sursa: edu-news.ro

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>