Ultima ora
Publicat: duminică, 01 decembrie 2013

Protest anti Roșia Montană, la sediul Guvernului României

Guvernul a organizat duminică, de Ziua Națională a României, o Zi a Porţilor Deschise, care le-a dat bucureștenilor prilejul de a vizita Palatul Victoria. Ghid la primele ore ale dimineții a fost însuși premierul Victor Ponta. De asemenea, pe sediul Guvernului a fost desfăşurat un drapel imens, de 1400 de metri pătrați. Nu au lipsit însă nici incidentele. Trei persoane care se opun proiectului minier de la Roșia Montană au venit pentru a-i transmite un mesaj premierului și pentru a se așeza pe scaunul pe care la ședințele de Guvern stă ministrul Culturii, Daniel Barbu. Jandarmii au încercat să-i legitimeze pe protestatari, dar după ce reprezentanții mass-media și-au făcut apariția, oamenii legii au renunțat la intențiile pe care le aveau și i-au lăsat să plece pe cei trei protestatari anti-Roșia Montană. „Am vrut să transmitem anumite lucruri, dar într-un mod pașnic, fără strigături sau huiduieli, pentru că e ziua națională și respectăm ziua națională”, a spus unul dintre protestatari.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>