Ultima ora
Publicat: miercuri, 11 decembrie 2013

Protestatarii din Ucraina sfidează trupele speciale LIVE

Aproximativ 2.000 de protestatari antiguvernamentali s-au adunat în tabăra lor din Kiev, sfidând trupele speciale ale poliției, care îi înlăturaseră pe aceștia din clădirile guvernamentale în cursul nopții de luni.

Zeci de polițiști din trupele de intervenție au înlăturat baricadele ridicate în fața președinției, ministerelor și sediului parlamentului, în cursul zilei de marți.

Protestatarii s-au regrupat în Piața Independenței, din centrul Kievului, unde au ridicat un sat de corturi improvizate și o scenă pentru căntăreți și oratori.

Demonstranții se temuseră că sosirea trupelor de intervenție, din cursul zilei de luni, prevestea intențiaautorităților de a interveni în forță, dar nu s-au repetat violențele de săptămâna trecută, în cursul cărora zeci de protestatari fuseseră răniți.

Pe fondul crizei care apasă o economie deja în pragul falimentului, Yanukovich va discuta, în cursul zilei de marți, cu trei foști președinți ai Ucrainei.

Președintele Ucrainei urma să se întâlnească, în cursul zilei de marți sau miercuri, cu doamna Catherine Ashton, Comisar UE pentru Politică Externă.

Vezi AICI desfăşurarea evenimentelor

Urmăreşte LIVE ce se întâmplă la KIEV:

Live streaming video by Ustream

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>