Ultima ora
Publicat: duminică, 08 decembrie 2013

Protestatarii pro-europeni din Ucraina AU DAT JOS STATUIA LUI LENIN de la Kiev. VIDEO

Aproximativ 200.000 de manifestanţi proeuropeni s-au adunat duminică în Piaţa Independenţei din Kiev, unde au recurs la un gest spectaculos. Ei au dat jos de pe soclu statuia fostului lider sovietic Vladimir Ilici Lenin, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Protestele din Ucraina au izbucnit acum două săptămâni, după ce președintele Viktor Ianukovici a schimbat brusc direcția proeuropeană a țării, renunțând la parafarea Acordului de asociere de la Vilnius și procedând la o reapropiere de Rusia.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>