Ultima ora
Publicat: miercuri, 19 februarie 2014

Quintus: Prezența lui Iohannis în Guvern e în interesul țării

Liberalii nu doresc ieșirea de la guvernare și nu forțează acest lucru, propunerile de miniștri făcute fiind „rezonabile”, consideră președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Referitor la formarea USD, Quintus a declarat că nu este vorba despre o atitudine necolegială, ci despre o „greșeală politică” a social-democraților.

„Consider că în interesul celor două partide din USL, în interesul țării, acest guvern trebuie să continue după un an în care lucrurile au mers bine. Din păcate, cele ce s-au întâmplat azi m-au întristat într-un fel. Totul depinde de acum încolo de un om pe care îl prețuiesc politic, domnul Ponta să accepte niște propuneri rezonabile ale partidului nostru”, a spus Quintus, miercuri, la b1 tv.

Președintele de onoare al PNL i-a transmis lui Victor Ponta că e important să aprecieze că prezența lui Iohannis în Guvern este „în interesul țării, al cetățenilor și al partidelor noastre”

„Ar fi în dezinteresul lor să rupă USL și nu știu cât ar putea să reziste guvernul lor”, a mai punctat Quintus, făcând referire la PSD, PC și UNPR.

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>