Ultima ora
Publicat: luni, 03 februarie 2014

Raed Arafat, cel mai APROAPE de şefia Departamentului pentru situații de urgență din MAI

Premierul Victor Ponta a declarat că secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situații de urgență înființat în cadrul Ministerului de Interne.

„Referitor la decizia de înființare a Departamentului pentru situații de urgență în cadrul Ministerului de Interne, noi l-am susținut pe domnul Raed Arafat și credem că e cel mai potrivit în acest moment. Domnul președinte îl susține pe domnul Opriș. Cred că oamenii vor decide foarte clar în cine au mai mare încredere — în domnul Arafat sau în domnul Opriș. Fiecare rămâne cu cel în care are încredere. (…) Vreau să mulțumesc vicepremierului Liviu Dragnea, care a coordonat acțiunile de combatere a efectelor intemperiilor, și reprezentanților noștri din teritoriu. După nervozitatea președintelui Traian Băsescu, ne dăm seama că ne-am făcut bine treaba și faptul că am salvat vieți omenești, faptul că armata a intervenit să salveze vieți omenești — lucru pe care domnul Băsescu nu îl știe după nouă ani de mandat, habar n-are că armata trebuie să intervină să salveze vieți omenești, nu să deszăpezească. Dar de unde nu e, nu ai de unde să ceri”, a declarat Ponta în ședința BPN al PSD.

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>