Ultima ora
Publicat: miercuri, 13 martie 2013

Raluca Turcan: PDL este dator să urmărească reconstrucția dreptei în jurul său

Deputata Raluca Turcan, soția fostului purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale Valeriu Turcan, a răspuns miercuri dimineață atacurilor lui Traian Băsescu privind incorectitudinea alegerilor interne din PDL. „Am asistat până acum la o susţinere din partea preşedintelui pentru un candidat la preşedinţia PDL. Deci nu este un lucru nou. Dar eu cred că pentru binele PDL, avem nevoie de o competiţie corectă şi cu argumente, și nu de artificii de imagine. Până la urmă, decizia în interiorul PDL o vor lua cei cinci mii de delegaţi, care nu pot fi influenţaţi, oricât se străduiesc unii să atace procesul electoral intern. Așadar decizia cu privire la traseul pe care îl avem noi de urmat o vor lua delegații”, a declarat la RFI Raluca Turcan, care îl susține pe Vasile Blaga în competiția internă din PDL. Turcan a precizat că, în ciuda celor susținute de Băsescu, unificarea dreptei se poate face doar în jurul PDL. „Așadar, sunt convinsă că PDL are un traseu bine definit, iar această competiție internă vor avea de ales între o moțiune pentru un viitor stabil și pentru un partid cu mesaj – cum este moțiunea lui Vasile Blaga – și două moțiuni de imagine sau chiar de dezbinare (…) A atrage atenția nu este același lucru cu a aduce voturi. A avea notorietate nu este același lucru cu a avea credibilitate. PDL are nevoie de credibilitate și de muncă la firul ierbii”, a subliniat Raluca Turcan. Ea a precizat că PDL și-a declarat parteneriatul cu Traian Băsescu, dar, în același timp, PDL este dator să urmărească reconstrucția dreptei în jurul său. „Până la urmă președintele Traian Băsescu decide singur ceea ce crede că trebuie făcut pentru dreapta românească și pentru România. Eu sunt membru al PDL și vă spun care este viziunea mea și a colegilor mei. În momentul de față, suntem într-o competiție”, a încheiat deputata Raluca Turcan.

A.M.PRESS

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>