Ultima ora
Publicat: sâmbătă, 07 octombrie 2017

RAY-BAN PREZINTĂ PROIECTUL ”MAGAZINE CERTIFICATE RAY-BAN”

Ray-Ban anunță relansarea proiectului ”Magazine certificate Ray-Ban”, creat în 2014, cu obiectivul de a câștiga mai multă credibilitate și recunoaștere, diferențiind și îmbunătățind atât oferta liderului de piață al acestui sector cât și a opticienilor care cred in valoarea lui.  ”Magazine certificate Ray-Ban” este un proiect ce are ca scop construirea și consolidarea unei culturi a calității atât la nivelul serviciilor și magazinelor cât și la nivelul produsului finit.

Proiectul face parte dintr-o strategie mult mai largă de inovare și suport a Luxottica, la nivelul magazinelor specializate de optică. Acesta reprezintă o oportunitate pentru opticienii care comandă în prezent Ray-Ban pentru a fi identificați de către client ca distribuitori autorizați. De asemenea, este creat pentru a conștientiza consumatorii cu privire la faptul că vor cumpăra ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat. Proiectul va contribui în același timp la consolidarea valorii unui brand așa cum este Ray-Ban.

Lupta împotriva contrafacerilor este o problemă foarte importantă pentru Ray-Ban care este tot timpul angajat în combaterea vânzărilor de modele falsificate, fabricate cu materiale sub-standard și care pot fi periculoase pentru sănătate. Proiectul ”Magazine certificate Ray-Ban” ajută brandul și distribuitorul în lupta împotriva acestui fenomen mult prea comun.

Luxottica a creat, de asemenea, un logo distinctiv, simplu și inedit care va fi plasat în interiorul magazinelor de optică pentru fi identificate de către public în 2017 ca ”Magazine certificate Ray-Ban”.

Autocolantul lipit pe geam este un instrument valoros ce va semnala consumatorilor locurile unde se pot bucura de o experiență de calitate și de o gamă variată de produse. În plus, va fi pus la dispoziția consumatorului un centru post-vânzări competent și de încredere pentru a le acorda consiliere și asistență.

 

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>