Ultimele titluri
Ultima Oră

RAY-BAN PREZINTĂ PROIECTUL ”MAGAZINE CERTIFICATE RAY-BAN”

Ray-Ban anunță relansarea proiectului ”Magazine certificate Ray-Ban”, creat în 2014, cu obiectivul de a câștiga mai multă credibilitate și recunoaștere, diferențiind și îmbunătățind atât oferta liderului de piață al acestui sector cât și a opticienilor care cred in valoarea lui.  ”Magazine certificate Ray-Ban” este un proiect ce are ca scop construirea și consolidarea unei culturi a calității atât la nivelul serviciilor și magazinelor cât și la nivelul produsului finit.

Proiectul face parte dintr-o strategie mult mai largă de inovare și suport a Luxottica, la nivelul magazinelor specializate de optică. Acesta reprezintă o oportunitate pentru opticienii care comandă în prezent Ray-Ban pentru a fi identificați de către client ca distribuitori autorizați. De asemenea, este creat pentru a conștientiza consumatorii cu privire la faptul că vor cumpăra ochelari Ray-Ban originali dintr-un magazin autorizat. Proiectul va contribui în același timp la consolidarea valorii unui brand așa cum este Ray-Ban.

Lupta împotriva contrafacerilor este o problemă foarte importantă pentru Ray-Ban care este tot timpul angajat în combaterea vânzărilor de modele falsificate, fabricate cu materiale sub-standard și care pot fi periculoase pentru sănătate. Proiectul ”Magazine certificate Ray-Ban” ajută brandul și distribuitorul în lupta împotriva acestui fenomen mult prea comun.

Luxottica a creat, de asemenea, un logo distinctiv, simplu și inedit care va fi plasat în interiorul magazinelor de optică pentru fi identificate de către public în 2017 ca ”Magazine certificate Ray-Ban”.

Autocolantul lipit pe geam este un instrument valoros ce va semnala consumatorilor locurile unde se pot bucura de o experiență de calitate și de o gamă variată de produse. În plus, va fi pus la dispoziția consumatorului un centru post-vânzări competent și de încredere pentru a le acorda consiliere și asistență.

 

Comments

comments

Short URL: http://ultima-ora.ro/?p=86247

Posted by on Oct 7 2017. Filed under CALEIDOSCOP, LIFE & STYLE, LIFESTYLE, VIRAL PE NET. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 24-01-2018 Ora : 8 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 08:20 si 11:00 In zona : Județul Harghita: Miercurea Ciuc, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Cozmeni, Dănești, Frumoasa, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Siculeni, Tomești, Tușnad;Județul Covasna: Întorsura Buzăului, Barcani, Sita Buzăului, Valea Mare; Se vor […]

24 ianuarie 2018, 9:20
 

E
Soare
-6°C
0 km/h
Perceput de temperatură: -4°C
Presiunea: 1040 mb
Umiditate: 79%
Vânt: 0 km/h E
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 17:14
Prognoza 25 ianuarie 2018
Zi
 

SV
Predominant însorit
-2°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NNE
Senin
-8°C
Vânt: 0 km/h NNE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 
O creație Gabfire themes