Ultima ora
Publicat: luni, 06 martie 2017

Reincep Conferintele BookLand Evolution in Bucuresti!

Luni, 6 martie 2017, debuteaza seria de primavara-vara a Conferintelor BookLand Evolution (editia a 4a), cel mai amplu proiect cultural, care ofera liceenilor si studentilor din 23 orase o oportunitate excelenta de dezvoltare personala prin discutii libere cu peste 500 profesionisti consacrati.

Tinerii bucuresteni sunt asteptati intre 6-10 Martie, in intervalul orar 14:30 – 16:00, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept (sala Aula Magna).

Speakerii Conferintelor BookLand Evolution din Bucuresti sunt: Calin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Florin Busuioc, Andreea Rasuceanu, Radu Moraru, Catalin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin si Luca Andrei.

Andreea Orindaru, Freelancer:Exista un singur SECRET al implinirii in viata pe termen lung, un secret din care decurg toate celelalte, un secret pe care daca il stapanesti iti va aduce rezultatele de care ai nevoie mai devreme sau mai tarziu. Iar acest secret este atat de simplu, de banal, ca ti se va parea greu de crezut: invata zi de zi (fara exceptie)! Acum ai resursele (fa o simpla cautare pe Google sa vezi cate resurse gratuite gasesti), ai timpul (daca mai reduci din timpul de pe Facebook, de la seriale sau de la cafele) si ai si contextul (conferintele Bookland Evolution sunt create special pentru tine caci noi stim ca acum este momentul sa descoperi si sa te descoperi). Asadar, ce mai astepti? Invata acum ceva nou. Ne vedem la BookLand Evolution!

Catalin Anchidin, PR industrii creative: “Cea mai importanta investitie pe care o putem face este cea in educatie. Kant spunea ‘Un popor fara cultura este un popor usor de manipulat’.  Cred ca e timpul sa investim in cultura, educatie… ‘altfel suntem pierduti’ (ca sa o parafrazez pe coregrafa Pina Bausch, creatoarea conceptului teatru-dans).”

Comments

comments

Ziarul Ultima Oră este de acord cu orice tip de comentariu atât timp cât păstrează termenii unui limbaj civilizat, fără atacuri injurioase ori diverse amenințări la adresa semnatarilor articolelor susmenționate. Restul mesajelor ( cu un conținut inadecvat, injurios, nepotrivit cu ținuta morală și etică a publicației noastre ori având o clară tendință de mesaj publicitar) va fi eliminat din sistem iar ”atacatorii” vor fi blocați. Vă mulțumim!

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>