Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

„Reptile sau păsări? O călătorie în timp pentru a cunoaște cele mai mari animale care au trăit vreodată, dinozaurii”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici la un nou modul al Școlii de Vară de la Antipa, intitulat „Reptile sau păsări? O călătorie în timp pentru a cunoaște cele mai mari animale care au trăit vreodată, dinozaurii”. Cursul se va desfășura în perioada 28 august – 1 septembrie 2017 în Sala Atelier a Muzeului și va fi susținut de către Dr. Tiberiu Săhlean.

E greu de crezut că zilnic trecem neștiutori și, poate nepăsători, peste rămășițele unor animale dispărute cu foarte mult timp în urmă și că, de asemenea, acest oraș aglomerat, pe care îl numim București, se afla cu milioane de ani în urmă pe fundul unui vast ocean tropical, care mai degrabă ne amintește de Caraibe decât de peisajele familiare ale României. În acele timpuri străvechi, întreg Pământul se afla sub dominația unor animale atât de bizare, atât de gigantice, încât sfidau orice imaginație; din acest punct de vedere, o parte din filmul „Jurassic Park” este cât se poate de reală! Iar reptilele, multe dintre ele gigantice, chiar dominau toate mediile de viață: uscat, apă și aer. Dar oare dinozaurii erau doar niște reptile ajunse la proporții uriașe, sau povestea este mai complicată decât atât? Și chiar au dispărut toți dinozaurii la sfârșitul Perioadei Cretatice? Iar dacă într-adevăr au dispărut, care să fi fost cauza acestui cataclism?

Vă așteptăm la „Reptile sau păsări? O călătorie în timp pentru a cunoaște cele mai mari animale care au trăit vreodată, dinozaurii”, să aflați răspunsuri la întrebările fascinante despre lumea viețuitoarelor de altădată!

Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani și se desfășoară zilnic între orele10:15 și 12:15. Taxa de participare este de 150 lei/persoană sau 250 lei/2 frați.

Înscrierea participanților se poate face în limita a 15 locuri/modul.

Detalii: pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”:www.facebook.com/muzeulantipa.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=84101

Publicat de la data Aug 8 2017. Categorii Cultură.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 mai 2018, 10:08
 

ENE
Soare
21°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 25°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 68%
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 5
Răsarit: 5:41
Apus: 20:45
Prognoza 24 mai 2018
Zi
 

ENE
Parţial însorit
29°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 9
Noapte
 

NNE
Parţial înnourat
17°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 9
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 98.100 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team